CELTIC ROCK MET THE COINCIDENCES

De roots van The Coincidences liggen in Woest en Bijster Land. Een oude benaming voor de Zuid Veluwse heidevelden grenzend aan de veengebieden in de Rijn Vallei. De Celtic Fields in deze omgeving verbergen een meer dan 3000 jaar oude cultuur. Soms borrelen melodieën op uit het trillende veen en vormen een inspiratie voor eigen nummers van de band. Voor het overige is de muziek vooral gericht op Ierse en Schotse tradities. 

Vanuit een gezamenlijke passie voor Ierse muziek is de band in 2015 gestart met een optreden in de Edese pub Flannagans.

Na optredens in de Amsterdam Tower en Parijs en staande ovaties in de Achterhoek, is de band klaar voor de toekomst.Six top musicians. We all play in other bands but as The Coincidences we play together as a pretty coincidence. Our repertoire is diverse; from intimately till loud and rough. We can change gears!

Our playlist is for most part Irish folk music, consisting of: quiet, sing-along songs/evergreens, jigs & reels and a bit louder and faster. 

A perfect contribution to your Irish party! 

Op 1 mei 2019 kwam onze cd uit!!! De nummers van de CD en ook nieuwe nummers zijn te beluisteren op Spotify & Apple Music.

De CD heb je voor €5(+ verzendkosten): te bestellen via het contactformulier of op te halen in Bennekom op de Groenestraat 52.

 
 

Band members

Olaf Borsboom - Lead vocals / Violin
Peter Bouter - Guitars / Mandolin
Taggi Eenstroom - Lead vocals
Peter Eijsten - Diatonic button accordeon / Uilleann Pipes / Bodhran / Flutes etc.
Gijs Nielen - Bassguitar / Irish bouzouki
Chase Neff - Percussion / Cajon

Marianne Boonstoppel - Flutes